2011. április 5., kedd

Ráadás








A héten fejlődésneurológia vizsga, meg ezer óra, meg írnivaló, meg gyakorlat, meg tanulnivaló, meg fárasztó utazás veszi el a szabadidőmet, úgyhogy a sütős, gofris, kürtöskalácsos bejegyzés tolódik hétvégére. Most csak pár gyors link, amiket érdemes megnézegetni:
Képzőművészeti-s háttérkép ügyben találtam még egy nagyon jó gyűjteményt, a Wallco.net-en (http://www.wallcoo.net/paint/index.htm). Mindegyik kép alatt komplett (néhol több oldalas) minőségi háttérkép kollekció található, különösen az olajkép gyűjteményt és konkrét festők neve alá sorakoztatott képeket ajánlom.
Még nem linkeltem a kreatív ötlettár egyik alap honlapját, a FamilyFun-t (http://familyfun.go.com), ahol rengeteg ötlet, gyerekekkel csinálható receptek, kézműves cuccok vannak. Pl. a hulahopp-szőnyeg: http://familyfun.go.com/crafts/hula-hoop-rug-995304/
Végül egy magyar portál, a Manzárd Café (http://manzardcafe.blog.hu/), ahol kreatív híreket, képeket, ötletes designtárgyakat találhat az ember minden kategóriában. Egy lengyel művész, Pawel Kuczynski társadalomkritikus képeit is ezen a lapon találtam, további képekért a következő linkre érdemes ellátogatni:
Szerintem zseniális...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...