2011. március 1., kedd

Újabb linkek



Fotók, illusztrációk, design nézegetéséhez találtam újabb szuper oldalakat a Neten.
Sajnos a linket megint nem tudom normálisan beszúrni, valamiért ez nekem a Blogspot-on nem megy. Hiába csatolom, nem látszik semmi, szóval marad a kézzel bemásolgatós URL, mégis azt gondolom, hogy megéri a fáradtságot, mert nagyon szép dolgokat lehet találnia következő címeken is.

Illusztráció gyűjtemény és blog a Bibliocolors, ismét valamilyen spanyol oldal, de a művekhez nem kell nyelvtudás, és itt is elég nagy tárházát találni a rajzoknak:
http://bibliocolors.blogspot.com/
A fenti képek is innen származnak

Hasonló téma, hasonló nyelven az El petit Tresor nevű kincsesláda:
http://elpetittresor.blogspot.com/

Angol nyelvű zseniális link gyűjtemény online rajzoláshoz, festéshez, vektorgrafikához az AllGraphicDesign-on a következő címen:
http://www.allgraphicdesign.com/graphicsblog/2008/05/16/online-drawing-tools-free-online-painting-sketching-tools/

Érdemes böngészni a MOME honlapján is, én pár napja kerestem animációhoz szakirodalmat, így keveredtem ide, és végignézegettem a diplomamunkákat, amit nagyon ajánlok mindenkinek. Letölthető a Made in MOME kiadványuk több száma is, amiben szintén találhatóak sulis munkák. Rengeteg link vezet a különböző szakok al-honlapjaira, ill. blogokra, project-ekre stb.
http://www.mome.hu/kiadvanyok.html

Érdekes, vicces, kedves design-tárgyak, kreatív ajándékok oldala a Noveltycouple, ahol kézműves, eredeti, fiatal tervezők fejéből kipattant holmik között lehet böngészni.

Végül, de nem utolsó sorban, egy illusztrációhajhász felnőtteknek is szórakoztató gyermek-könyvesboltot szeretnék ajánlani, ahol minden eltér a hagyományos fogyasztói, verseny-orientált óriáscégek hagyományos árudáitól. A boltocska a szó szoros értelmébe vett mesebolt, tele van különleges, gyönyörű, ritka mesekönyvvel, de állandóak a gyermekprogramok és a kézzel készített, egyedi, igényes játékok is.
Anno mesebolt
http://www.annokonyv.hu/index2.html

Mára ennyi, mennem is kell suliba:
Anna

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...